Tibbe is als eerste opgehaald. Zijn beide nieuwe baasjes kwamen hem ophalen en hij gaat in Vogelenzang wonen. Ik ben ervan overtuigd dat hij een heel fijn thuis krijgt en ik hoop nog vak iets te zien en te horen van hem.

Hallo Aukje,

De lange autorit is helemaal goed gegaan. In het begin wel een beetje onrustig, maar de laatste 40 minuten heeft hij geslapen. Thuis is hij een beetje op verkenning gegaan , is een beetje gaan spelen , af en toe een piepje. , heeft met smaak zijn brokjes opgegeten , hij had echt honger. Heeft al twee plasjes gedaan op de krant bij de voordeur en ligt nu heerlijk te slapen. Bij te komen van alle emotie. Tibbe heeft ook al lekker in de bench geslapen. Zijn benieuwd hoe het vannacht gaat. Tot nu toe helemaal goed. Heerlijk om lekker te knuffelen met Tibbe.

Dit bovenstaand bericht ontving ik de volgende dag

Leuke video van Tibbe

De volgende die weggaat is Ozzy. Ozzy gaat in Sneek wonen en zijn baasjes zijn ook dolgelukkig met hem. Ik weet zeker dat hij daar goed zal opgroeien. Het ga je goed kerel.

Twee leuke verhaaltjes van de eigenaren van Ozzy.

Dat we een top hondje zouden krijgen dat wisten we wel, maar dat hij het zo ontzettend goed zou doen dat hadden we niet durven dromen. Hij is de nacht goed doorgekomen, vannacht er een keertje uit en geplast en gepoept buiten en vanochtend om half 6 nog een keertje en daarna de hele dag lekker geslapen en gespeeld. Hij is helemaal op zijn gemak vandaag en tot nu toe helemaal zindelijk! Hij plast direct als we op het gras aankomen en heeft nog geen ongelukjes gehad. Een heel vrolijk en lief hondje is Ozzy 

😍

 Vanmiddag heeft hij al kennis gemaakt met onze buurhond en dat was zo mooi, ze waren helemaal op hun gemak en Ozzy is zelfs al liggend bij de andere hond in slaap gevallen 

😄

Hoi Aukje, hoe bevalt het zo zonder de lieve pups? Met Ozzy gaat het erg goed. Hij is super lief en nieuwsgierig en hij kan goed graven. Wij hebben al een bezoekje aan het Sneekermeer gebracht bij de bootjes en naar de Ranzijn en de stad, maar hij viel lekker in slaap en keek nergens van op. Hij is eergister wel een beetje ziek geweest, dus we zijn voor de zekerheid direct even langs de dierenarts gegaan maar alles was in orde. Hij was al die tijd ook gewoon heel vrolijk en dronk goed maar wilde zijn brokken niet eten en had diarree. Denk dat hij iets verkeerds had gegeten buiten, aangezien hij alles in zijn mondje stopt. Zaterdag beginnen wij met de puppycursus en hebben er erg zin in om met Ozzy dingen te leren!

Tong uitsteken kan Ozzy al….
Een prachtig koppie.