Vrijdag 14 mei. Afgelopen week is er veel bezoek geweest, waaronder ook meerdere nieuwe pup eigenaren. Het weer was gelukkig beter en hierdoor kon dit ook in deze Coronatijd. De hondjes zijn veel meer buiten en samen met de gasten/bezoekers hebben we buiten genoten van de pups.

Ondertussen worden de karakters nog meer duidelijk, maar er zit niet heel veel verschil tussen. Ze poepen en plassen steeds meer keurig op de krant als ze binnen zijn, alleen buiten nog niet. Maar dat vind ik ook minder belangrijk. De regen spoelt het wel weg. We hebben samen met Floorke een flinke wandeling gemaakt met de Doggyride. De heren vonden het prima en waren op de heenreis best nieuwsgierig waar we langs liepen. Ze hebben bij een kennis heerlijk in de tuin gespeeld en gerend en genoten. Ze waren nergens bang voor. Ook niet voor het harde geluid van voorbijrazende motoren. Heel fijn. Op de terugreis waren ze allen moe en sliepen als een roos om de vele nieuwe indrukken te verwerken. het is ook wat om al de nieuwe indrukken en geluiden op zo,n jonge leeftijd te moeten verwerken.

Ze krijgen ondertussen vier keer per dag geweekte brokken, maar Floorke geeft ze ook nog zeer regelmatig iets. Ze verzorgt haar pups goed, likt de buiken schoon en was de oortjes. Zo lief!

15 en 16 mei is er meer bezoek geweest en bijna alle nieuwe pupeigenaren zijn voor de tweede keer geweest. Ze kijken vooral op van het feit dat de honden best gegroeid zijn. Ze ontdekken en leren steeds meer en krijgen zo langzamerhand een scala aan nieuwe indrukken mee. Zondag hebben ze hun eerste autoritje gemaakt. De heren hebben geen geluid gemaakt en na afloop van het ritje kwamen ze rustig de auto uit. Toppers zijn het! Ze hebben dat denk ik van mama, maar ook van papa. Beide mogen graag autorijden. Volgende week gaan ze nog een paar keer mee in de auto.