De eerste dagen van week 4 zijn al weer voorbij. Bij alle pups zijn de eerste tandjes erdoor, maar gelukkig heeft Floorke er nog weinig last van. De pups drinken nog steeds veel bij haar en ze is er heel relaxed onder. Zo’n lieve moeder. Tijdens het drinken verzorgt en poetst ze haar jongens.

Dinsdag en woensdag zijn de puppy’s naar buiten geweest. het was heerlijk weer. Het was wel even wennen voor ze en nadat ze weer naar binnen gingen, vielen ze vrij vlot in slaap.

Woensdagavond hebben ze voor het eerst vlees gehad. Wat werd er gesmuld! Na afloop elkaars bekje schoonmaken, want stel voor dat er nog iets achtergebleven is.

2-5-2021

Vrijdag ben ik begonnen met zindelijkheidstraining. De meeste pups hebben al door dat ze op de kranten moeten plassen en poepen, maar desondanks gaat het nog wel eens fout. Floorke ruimt nog wel regelmatig alles op. Verder merk ik aan haar dat ze meer rust zoekt en niet zoveel meer bij haar kinderen ligt. Dat geeft niet, want de puppy’s groeien als kool. Nadat ze twee keer rundvlees hebben hebben gehad, ben ik overgaan op pap. Ook dat vinden ze heerlijk. Daarnaast voedt Floorke haar kinderen nog regelmatig, maar ze mogen niet meer zo vaak van haar. Moeder bepaalt en dat is de natuur.