Het heeft deze week even geduurd, voordat ik weer iets schrijf. Maar bij deze. Vandaag 3 mei zijn de pups voor de tweede keer ontwormd. Ze vonden het nu niet meer zo vervelend als de eerste keer.

De puppy’s worden steeds leuker en ook beweeglijker. Ze spelen erg leuk met elkaar, maar als het even iets te wild/druk gaat dan komt mama ze even corrigeren. dat is zo mooi om te zien. De karakters van de mannen worden steeds zichtbaarder, maar er zit tot nu toe nog niet veel verschil in. De afgelopen dagen heb ik weer regelmatig bezoek gehad en de eerste nieuwe pup eigenaar is voor de tweede keer geweest. Ze zijn helemaal verliefd en kunnen bijna niet wachten totdat ze hun pup kunnen halen. Maar helaas duurt dat nog 3 weken.

Woensdag is papa Frodo op bezoek geweest om zijn kroost te bewonderen. Floorke vond het ook erg leuk dat ze zijn geweest en tijdens het koffie drinken lagen Frodo en Floorke heel relaxed naast elkaar in de keuken. Die rust straalt het nest ook uit. Bij tijd en wijle zijn ze erg levendig en speels, maar gelukkig voor ons zijn het (tot nu toe) nog geen grote lawaaimakers. Ons buurmeisje heeft ook heerlijk gespeeld in de ren met de puppy’s en volgende week neemt ze haar vriendinnetjes mee. Dat is ook erg goed voor de pups. Helaas zijn we deze week niet naar buiten geweest. het was te koud voor ze. Vanavond (zaterdag) beloofd het iets beter te worden en hoop ik een wandeling te maken met de hondenwandelwagen. We gaan dan door het bos lopen vlak bij ons huis om nieuwe geurtjes te ontdekken en ook even op een bankje zitten en luisteren naar de langs denderende trein. Ze hebben sowieso deze week kennis gemaakt met meerdere geluiden en de meeste hondjes vonden het ok√©. Gelukkig.

Verder hebben ze deze week een paar dagen pap gehad en vanaf vrijdag krijgen ze naast een keer pap ook geweekte brokjes. Vanaf zaterdag krijgen ze alleen nog geweekte brokjes. Floorke voedt haar kinderen ook nog zeer regelmatig. Af en toe heeft ze geen zin en dat laat ze haar kinderen dan ook merken. Dat is prima. Zij beslist. Ik denk dat de tanden die doorgebroken zijn mede de oorzaak hiervan is. Deze zijn vlijmscherp. Ik voel dit ook.

Allemaal hondjes…..