Time flyes! Tjonge wat gaat het snel. De kerels zijn grote boefjes geworden, maar ze zijn zo lief en zulke knuffelkonten. We genieten er elke dat met volle teugen van.

Zondag is papa Frodo met zijn bazen op bezoek geweest. Dat was super gezellig en Frodo heeft ook kunnen genieten van zijn nakomelingen. Ook hebben Floorke en Frodo samen fijn gerend en gespeeld in de tuin. Beide spelen ze erg graag met een bal en ze bewaken hun “prooi” na het spelen heel goed.

Frodo en Floorke en ze zijn nog steeds verliefd…….
Bezoek van Frodo en zijn baasjes

Dinsdag hebben we een bezoek gebracht bij De Schalm in Almelo. Een dagvoorziening voor verstandelijk gehandicapten. Het was supergeslaagd. Iedereen heeft genoten, ook het personeel en het is zo goed voor de honden en de cliĆ«nten. We moesten er met de auto naar toe rijden, maar ook deze keer verliep het autoritje rustig. Even gepiep en daarna niet meer. Op de terugreis zijn we nog even bij vrienden langsgereden en zij hebben de “heren” ook nog even bewonderd toen ze in de Doggyride achter in de auto zaten.

Vrijdagmiddag hebben we bezoek gehad van Yara. Yara is even oud als de mannen uit mijn nest, maar zij heeft geen broertjes en zusjes om mee te spelen en te stoeien. Yara is als eenling geboren. Eerst keek ze “de kat uit de boom’, net zoals Floorke. Zij wist ook niet zo goed hoe ze hiermee om moest gaan. Maar na een tijdje hebben Floorke, Yara en enkele reuen toch fijn met elkaar gespeeld. Heel goed voor het socialiseerproces.

Tevens is dit de week van afscheid nemen. Best moeilijk voor Floorke en ons, maar heel fijn voor de nieuwe baasjes. Op een apart tabblad staan staat ieder hondje voordat het afscheid van ons neemt en ook enkele foto’s hoe het bij hen thuis is.

Zondag hebben we nog bezoek gehad van Bator, een golden retriever. Hij is een grote vriend van Floorke. Ze hebben samen nog fijn gespeeld in de tuin.

De laatste puppy’s hebben mooi gespeeld met Bator. Hij is zo’n lieverd!